Rekvalifikace & návrat do praxe

Přidat na Seznam.cz

I když jste v účetnictví nováčkem, možná jste si všimli jeho využití ve svém každodenním životě.

Moje máma je například hlavní účetní naší rodiny. Na začátku každého měsíce připravuje rozpočet, ve kterém uvádí všechny očekávané platby a příjmy za daný měsíc. Poté vše zaznamenává do svého osobního deníku. Zapisuje si opravdu vše, jako jsou potraviny, nájem, energie, služby a další různé položky. Sledování domácích výdajů oproti měsíčnímu rozpočtu jí pomáhá vyhnout se nadměrnému utrácení a proto má klid, když ví, kde byly peníze utraceny. Všechny faktury a bankovní výpisy uchovává v krabici na boty. Moje máma ani neví, že vykonává základní funkce účetního pro správu domácích financí.

Účetnictví je jen formálnější a efektivnější verzí takových procesů v kontextu podnikání. Podniky používají účetnictví k organizaci svých finančních informací, což jim pomáhá porozumět jejich údajům a zároveň jim umožňuje dodržovat předpisy.

Účetní data potřebuje každý podnikatel

Odborné znalosti v oblasti účetnictví a financí jsou nezbytné pro úspěch v podnikání v každém podniku a v každém odvětví. Přemýšlíte o novém zaměstnání? Rekvalifikační kurzy účetnictví nabízí širokou škálu vědomostí v tomto sektoru a poskytnou vám znalosti a dovednosti účetních a finančních služeb fyzickým i právnickým osobám.

Stále žádaná profese

Rekvalifikační kurzy personalistiky a účetnictví jsou vedené zkušenými obchodními profesionály, kteří budou stavět na vašich matematických schopnostech a poskytnou vám praktické dovednosti a znalosti, které potřebujete, abyste uspěli v přesné a podnětné kariéře. S více rolemi v tomto oboru může být vaše kariéra lukrativní.

Rekvalifikační kurzy Jihlava nabízí kurzy akreditované Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy České republiky s profesní zkouškou NSK + elearning ZDARMA.